·  TEL. +376 741 465 - +376 605 375 · EMAIL cflv@educand.ad
 · 

Notícies

Del 23 de maig al 23 de juny. Bootcamp "Desenvolupament web integral (Full Stack)"

27-04-2022

El Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de Formació al Llarg de la Vida, amb la col·laboració d'ACTINN, el clúster de les noves tecnologies i la innovació, posa en marxa el dia 23 de maig el primer Bootcamp de Desenvolupament web integral ("Full stack web development”).

L'objectiu és formar persones en les habilitats digitals necessàries per donar suport a la transformació digital i a la innovació del sector empresarial de l'àmbit de les TIC.

El Bootcamp és un innovador mètode de formació mitjançant programes educatius de curta durada que permet una ràpida ocupabilitat. Constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals que  s'han tornat necessaris per reduir la bretxa entre l'oferta i la demanda laboral. Aquesta formació es basa en programes de curta durada que traslladen el concepte d'entrenament intensiu en tecnologies digitals i que cerquen una ràpida ocupabilitat.

El programa de desenvolupament web integral es realitzarà de manera intensiva durant 5 setmanes, del 23 de maig al 23 de juny, amb un format eminentment pràctic. Serà impartit per experts en tecnologies de la informació d'empreses associades al clúster ACTINN, les quals es comprometen al final del curs a contractar de forma temporal amb un contracte de prova a entre el 40 i el 60% dels millors alumnes de la promoció que hagin superat amb èxit els exàmens i un projecte web.

El Bootcamp s'ofereix de manera gratuïta i s'impartirà a les aules del Centre de Formació al Llarg de la Vida. Hi podrà accedir el públic en general, major de 16 anys. Cal disposar d'uns coneixements mínims de llenguatge de programació.  Hi haurà algunes places reservades per a persones inscrites al Servei d'Ocupació i per a alumnes provinents del batxillerat professional en sistemes i xarxes.

INSCRIPCIONS del 27 d'abril al 17 de maig del 2022.


Xarxes socials: