·  TEL. +376 741 465 - +376 605 375 · EMAIL cflv@educand.ad
 · 

Notícies

Programa de formació professionalitzadora d'iniciació a les tecnologies digitals

23-11-2023

El Centre de Formació al Llarg de la Vida ofereix el "Programa de formació professionalitzadora d'iniciació a les tecnologies digitals”.

L'objectiu del curs és formar de manera professionalitzadora en tecnologies digitals com són Cloud, Big Data, Intel·ligència artificial, Ciberseguretat, Database, Networking, Python i JavaScript.

La formació s'ofereix en modalitat d'autoestudi, en línia, amb sessions presencials de tutoria mensuals al Centre de Formació al Llarg de la Vida.

Els destinataris del programa són:

-           Estudiants que vulguin començar o hagin començat carreres en tecnologia

-           Professionals que es vulguin introduir en habilitats tècniques requerides pel mercat

-           Perfils de negoci amb la inquietud de conèixer i entendre conceptes tècnics clau per col·laborar amb equips tècnics.

La durada de la formació és d'un any natural.

Aquest programa de formació professionalitzadora el formen quinze cursos que es reparteixen en cinc itineraris formatius:

Itinerari 1 – Tecnologies de Microsoft

Itinerari 2 – Xarxes d'ordinadors

Itinerari 3 – Programació

Itinerari 4 – Ciberseguretat

Itinerari 5- Anglès en entorns de tecnologies de la informació

En acabar cada curs, l'estudiant pot validar les habilitats adquirides mitjançant la superació de l'examen de certificació oficial de cada curs.

Es realitzarà una reunió informativa, prèvia a la preinscripció, el dilluns 27 de novembre a les 19 hores, al Centre de Formació al Llarg de la Vida. Es prega confirmació de l'assistència a la reunió al correu electrònic: cflv@educand.ad

Les preinscripcions seran del 28 de novembre al 4 de desembre del 2023 al web http://www.cflv.ad/. Les inscripcions definitives es faran en funció de l'ordre d'arribada de les preinscripcions  i després de superar l'entrevista de motivació que es durà a terme al CFLV.


Xarxes socials: